kolmapäev, 17. august 2016

Hapukapsas



Siin üks stiilinäide, mismoodi käib kapsa riivimine kuumas kliimas. Troimi vanaema Helju 72-rublane riiv on superluks aparaat ja Troim teeb sellega maailma parimat hapukapsast! Aitäh Aivile ja Jürile, tänu kellele see masin üles leiti, Tallinnasse transporditi ja uuele elule äratati.


Laupäeval, 13.08. toimus LivinCollective kohvikus Nha Trangi esimene käsitööõllede festival. Kohal oli küll vaid 3 õllepruulijat ja 1 siidritootja, aga üritus oli hästi, hästi tore. Livin kohvik on muidu see koht, kes meie marineeritud asju oma lihade, vorstide ja burgerite juures kasutab. Peaks ütlema, et õlled olid väga head, kõige rohkem meeldis belgia-stiilis pruulitud õlu, mida teeb hoopis Saigonis elav hispaanlane. Siidrid olid ka väga head, aga natuke liiga kanged. 7,5% ja nii. Aga ma olin täiesti üllatunud, et kõik need joogid nii hästi maitsesid ning need inimesed õllede-siidrite taga olid kõik nii toredad ja sõbralikud ja lahedad.

Vorstid värske hapukapsaga Livin Cafes. Pilt LivinCollective Facebooki lehelt.

Siin on pilt meie marineeritud tsukiinidest Livin Cafes, serveeritud BBQ-lihaga.

Foto LivinCollective Facebooki lehelt, autor arvatavasti Marian.

... ja siin minu telefoniga tehtud foto Craft Beer Festivalil. Oli väga lahe tellida restoranis enda tehtud lisandiga toitu :)


Õllefestivalilt veel mõned pildid.




Veel mõned pildid Käsitööõllefestivalilt:


vasakult: Justin, Tran, ?, Bob, Troim ja Carrie

Denis ja Tanja




Eelmisel pühapäeval, 14. augustil toimus järjekordne iga-aastane Red Dress Run. Oli väga naljakas ja lahe üritus, kokku 83 hasheriga. 

Varjus:












Keskel see ruudulise särgiga mees ütles, et ta on taimetoitlane ega saa kahjuks süüa ei meie pasteeti ega pastat. Pasta oli küll ilma lihata, aga seekord megahea juustuga, nii et see ka ei sobinud talle. Troim ütles, et ta võiks ikka pasteeti süüa, sest see on niikuinii 50% taimetoit, sest me kasutame nii palju porgandit ja sibulat :D







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar