kolmapäev, 6. august 2014

Kevadest saab suvi



Siin on üks jutuke, mis arvutis seisis. 
Täiesti märkamatult on kätte jõudnud maikuu lõpp ning ma pole vahepeal üldse kirjutanud, mis meil toimunud on. No näiteks 13. aprillil toimus õllejooksu eriüritus – Red Dress Run, mille tulud läksid heategevuseks. Punase kleidiga klouni mängimine on jooksmisprobleemiga õlleklubitajate vana traditsioon - http://www.reddressruns.org/?page_id=2.
Lühidalt selgitades sattus 1987. aastal õllejooksule üks tüdruk, kes oma sõbra kutsel tuli hashile otse lennuki pealt, kandes kõrgeid kontsakingi ning punast kleiti. Keegi seltskonnast ütles talle natuke halvustavalt, et „sa oota parem bussis, kuni su sõber jooksult naaseb“. Sellest sai kleidiga tüdruk aga hoopis innustust ning tegi raja läbi oma natuke ebasobiva riietusega. Järgmisel aastal korraldati juba üritus, kus kõik osalejad kandsid punast kleiti. Nüüd on punase kleidi jooksud toimunud juba üle maailma ning alati kogutakse nende jooksudega raha heategevuseks. Nt 2010. aastal New Orleansis toimunud jooksul osales 7 000 jooksjat (! Nagu misasja?????) ning koguti ühtekokku 200 000 dollarit. Et siis selline üllas ettevõtmine.


Meie 13. aprilli üritusele tuli kokku ka rekordarv inimesi – 141 ! Läks vaja kolme bussi, et seltskond ära mahutada. Esmalt olime Troimiga mõelnud, et me selle jooksu jätame vahele, kuna ikka eriti tobe oleks punase kleidiga ringi joosta ja end lolliks teha. Troimil siis, eks. Mul on nüüd muidugi ülihea meel, et me läksime, sest see oli meganaljakas üritus. Nalja sai ikka niiiiiiii palju. Kohalikel, kelle küladest me läbi jalutasime olid kogu aeg kõhud kõveras. Äge oli veel see ka, et jooksul osales väga palju vietnamlasi, kes ka kõik teemakohaselt riietatud olid. Vaatepilt oli igatahes muljetavaldav.










Õnneks me tookord süüa ei teinud. Dingo oli tellinud banh mi võikud ja meie viisime suured kotitäied banaani, ananassi ning arbuusi, Martina pakkus komme ja viskit :D. Õnneks me linna vahel ei jooksnud, kui väikestes külakestes tegime kohalikele küll kõvasti nalja. Parima kleidi auhinna pälvis üks vietnami paarike, kes mõlemad olid end uhketesse maani printsessikleitidesse riietanud. See oligi selle ürituse puhul kõige lahedam, et absoluutselt kõik osalejad olid vastavalt riietunud ning mõned mehed endile lausa meigi teinud, igatahes meganaljakas oli. Pärast chillisime veel Watering Hole´i baaris ning piltidelt vaadates koosneski sealne seltskond ainult punaste kleitidega inimestest.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar